مرکز تخصصی ایمپلنت ملاصدرا

درمان ریشه (عصب کشی دندان ) به یکی از مهمترین شیوه‌های درمانی تبدیل شده است که متخصصین ریشه دندان یا اندودنتیست ها آن را انجام می‌دهند. این فرایند که به عنوان عملی تخصصی شناخته می‌شود، شامل مراحل مختلفی می‌شود که انجام مناسب هر کدام از آن‌ها می‌تواند نتیجه نهایی کار را از لحاظ کیفی تضمین کند. در فرایند عصب کشی دندان تلاش می‌شود که قالب اصلی و شکل اولیه دندان حفاظت شود و تنها بخش‌های داخلی آن از جمله پالپ دندان تخلیه می‌شود. این موضوع کمک می‌کند که ظاهر فرد نیز در جریان این فرایند حفظ شود.

درمان ریشه (عصب کشی دندان) چیست؟

عصب کشی دندان به صورت فرایندی تعریف می‌شود که در جریان آن کلیه مواد عفونی از مرکز دندان خارج شده و از این طریق از گسترش آن و ایجاد آبسه جلوگیری می‌شود. تعریف یک دندان خراب بدین صورت است که در اثر عوامل مختلف لایه محافظ آن از بین رفته و یا مینای دندان دچار ترک شده باشد. در نتیجه در اثر نفوذ باکتری‌ها به بخش‌های داخلی دندان، به مرور زمان پالپ یا بخش زنده دندان دچار عفونت شده و دندان کارایی طبیعی خود را از دست می‌دهد. در این حالت فردا دچار دندان درد و حساسیت می‌شود و مجبور می‌شود که به یک دندانپزشک یا اندودنتیست مراجعه کند.
عصب کشی دندان توسط متخصص ریشه دندان انجام می‌شود که در این کار تخصص داشته و با قسمت های مختلف آن آشنایی کامل دارد. به همین دلیل این افراد با استفاده از تجهیزات تخصصی که در اختیار دارند، خراب شدن دندان را تشخیص داده برای درمان ریشه دندان و در نهایت پرکردن با مواد ویژه اقدام می‌کنند.

علائم نشان دهنده خراب شدن ریشه دندان:

در برخی موارد شاهد هستیم که خراب شدن ریشه دندان با هیچ علائمی همراه نیست و در واقع خطرناک‌ترین آنها این است که فرد هیچ احساسی در مورد صدمه دیدن دندان خود نداشته باشد. با این حال علائمی که می‌تواند شما را برای عصب کشی دندان به سراغ یک اندودنتیست بفرستد شامل موارد زیر می‌شوند:
• درد شدید در دندان پس از جویدن غذا یا فشار دادن آن
• حساسیت و یا درد طولانی در برخورد با خوردنی‌های سرد یا گرم
• تغییر رنگ یا تیره شدن دندان‌ها
• تورم و حساسیت در لثه‌ها

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *